Onze aanpak

Huidwetenschap uit de natuur

BIOMIMIC™ Skincare is geïnspireerd op een voortdurende diepgaande studie naar de best bewaarde geheimen van de natuur. Dit heeft aan ons een wereld van mogelijkheden onthuld als het gaat om veilige en effectieve huidbehandeling.

De wetenschap die leert van en de strategieën nabootst die in de natuur worden gevonden, om menselijke problemen op te lossen.

Hoe overleven planten in ruwe omgevingen?

Planten hebben een biologische samenstelling die krachtige middelen bevat, die zijn ontworpen om hen te helpen te gedijen in de buitenlucht. Ze zijn gevuld met materie waardoor ze de energie van de zon kunnen gebruiken om zichzelf te herstellen, hydrateren en voeden. BIOMIMIC™ richt zich op het benutten van de beschermende en herstellende eigenschappen van natuurlijke actieve ingrediënten.

Ons assortiment

Ons productassortiment draait helemaal om lichtgewicht en absorberende preparaten, in tegenstelling tot gewichtige crèmeformules. Zonder afsluitende vochtinbrengende stoffen, hebben we doordringende, vloeibare serums ontwikkeld met de focus op het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten op therapeutische niveaus.

Wat je krijgt is een risicovrij product die maximale werkzaamheid biedt.-
BIOMIMIC™ Skincare wordt gemaakt in kleine batches met een korte houdbaarheid. We formuleren op deze manier, om de de houdbaarheid met meest verse ingrediënten te garanderen en tegelijkertijd parabenen-vrij te blijven. We vermijden verder het gebruik van onnodige geurstoffen, bulk of vulmateriaal om de zuiverst mogelijke huidserums voor u beschikbaar te maken.
-
BIOMIMIC™-serums bestaan uit  Essentials en Boosters. Elk item heeft zijn unieke combinatie van beschermende en helende stoffen uit de natuur. Deze zijn gemaakt van een breed scala aan fytochemicaliën, antioxidanten, peptiden en milde, huidvriendelijke zuren.

-
Essentials: Onze Essentials bestaan uit ultra-hydraterende 'musthaves' die de basis leggen voor elke goede huidverzorgingsroutine.

-
Boosters: Onze Boosters bieden verder gerichte voordelen aan de cellulaire levensduur, barrièrefunctie, defensieve eigenschappen, fotoveroudering en biologische veroudering van uw huid. Onze boosterserums zijn speciaal ontworpen om elk van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering aan te pakken. Zijn zo samengesteld dat ze gelaagd zijn en goed kunnen worden opgenomen in uw normale huidverzorgingsroutine.
-
GA HIER NAAR ONS ASSORTIMENT
-
-