ALLE PROBLEEMGEBIEDEN

"de best bewaarde geheimen van de natuur, als inspiratie voor een veilige en effectieve huidbehandeling"


Het worstelen met alle huidwensen en tekenen van huidveroudering....

 

De problemen waar helaas vroeg of laat bijna iedereen mee te maken krijgt. Of het gaat om rimpels, pigmentvlekken, slapper wordende huid of overmatige huidreacties.... Voor deze problemen hebben wij de werking van de natuur als onze inspiratiebron gebruikt, om voor voor jou beschikbaar te maken in onze serums. 


Heel simpel en doeltreffend.


BIOMIMIC™ Skincare

BIOMIMIC™ Skincare is geïnspireerd op een voortdurende diepgaande studie naar de best bewaarde geheimen van de natuur. 

Dit heeft aan ons een wereld van mogelijkheden onthuld als het gaat om veilige en effectieve huidbehandeling.

Ons productassortiment draait helemaal om lichtgewicht en absorberende preparaten, in tegenstelling tot gewichtige crèmeformules. Zonder afsluitende vochtinbrengende stoffen, hebben we doordringende, vloeibare serums ontwikkeld met de focus op het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten op therapeutische niveaus.


Wat je krijgt is een risicovrij product, welke maximale werkzaamheid biedt.BIOMIMIC™ Skincare wordt gemaakt in kleine batches met een korte houdbaarheid. We formuleren op deze manier, om de de houdbaarheid met meest verse ingrediënten te garanderen en tegelijkertijd parabenen-vrij te blijven. We vermijden verder het gebruik van onnodige geurstoffen, bulk of vulmateriaal om de zuiverst mogelijke huidserums voor u beschikbaar te maken.
-
BIOMIMIC™-serums bestaan uit  Essentials en Boosters. Elk item heeft zijn unieke combinatie van beschermende en helende stoffen uit de natuur. Deze zijn gemaakt van een breed scala aan fytochemicaliën, antioxidanten, peptiden en milde, huidvriendelijke zuren.

Essentials

bestaan uit ultra-hydraterende musthaves die de basis kunnen leggen voor elke goede huidverzorgings- routine.

Geschikt voor iedereen en elke dag....


Boosters

bieden gerichte voordelen voor de cellulaire levensduur, barrièrefunctie, defensieve eigenschappen van uw huid, fotoveroudering en biologische veroudering.

Om de belangrijkste oorzaken van huidveroudering aan te pakken...


ALLE PROBLEEMGEBIEDEN

Schrijf je in en ontvang 10% korting

Blijf op hoogte van al onze promoties en het laatste nieuws via onze nieuwsbrief!

Voornaam:

Email: