BIOMIMIC™ Skincare | SkinDNA® Genetic Test

Biomimic™ is een samenwerking aangegaan met SkinDNA™, de wereldleider in huidgenetica, om een persoonlijk huidverzorgingsprogramma aan te bieden op basis van uw eigen DNA. Ons Skincare Solutions-programma is een van de nieuwste doorbraken in huidverzorgingstechnologie.

Uw SkinDNA™ -testrapport helpt naar een concrete aanpak van behandelingen, welke gericht zijn op de individuele aanleg van uw huid. Het stelt ons in staat om een unieke productcombinatie te creëren uit onze 8 serums, elk met verschillende genezende eigenschappen.

Hoe groter uw risico op het ontwikkelen van een bepaalde verouderingseigenschap, des te meer we ons op die specifieke zwakte richten via uw advies.

Een revolutie in huidverzorging met biotechnologie

SkinDNA™ Genetic Test is gemaakt om genetische markers te onderzoeken die verband houden met door ons onderzochte probleemgebieden, zoals stevigheid, glycatie, fotopigmentatie, schade door vrije radicalen en gevoeligheid.

 

 

De resultaten van deze test bepalen vervolgens uw risicocategorie voor huidbeschadiging. We kunnen dan uw huidverzorgingsregime verfijnen met de ideale mix van ingrediënten die bedoeld zijn voor uw onderscheidende genotype.

 

SkinDNA® Genetic Test

Je DNA bepaalt je unieke huidverzorging-vingerafdruk

Als het op huidverzorging aankomt, kom je niet ver met een 'one-size-fits-all'-aanpak. We hebben allemaal een unieke genetische samenstelling, welke van invloed is op hoe onze huid reageert op biologische en omgevingsfactoren.
-

Terwijl sommige mensen na verloop van tijd vatbaar zijn voor het ontwikkelen van ouderdomsvlekken, kunnen anderen een grotere neiging hebben tot huidverslapping en verlies van elasticiteit. BIOMIMIC™ biedt hiervoor een oplossing: huidverzorging op basis volgens uw eigen DNA-type.